COPIVALLES, La teva Copisteria de Mollet del Vallès - 3D - COPIVALLES

t. 93 579 20 09
t. 93 570 75 30
Go to content

Main menu:

Serveis > 3D
Som el Primer Centre de Fabricació additiva o Impressió 3D a Mollet del Vallès.

Volem:
Ser els vostres aliats i col·laboradors.
Ajudar-vos a llançar productes al mercat abans que ningú.
Fabricar els vostres utillatges, subjeccions, patrons d'eines, centradors, prototips... i ho podem fer directament a partir de les dades de CAD.
Fer-vos Prototipatge Ràpids per a peces de Gran Dimensions.
Escanegem en 3D, pugem els teus plànols d'autocad de 2D a 3D, parametritzem els vostres projectes...
Fabricar la vostra maqueta, tant per a particulars com a Arquitectes, Enginyeries i Indústries en general. Podem post-processar les vostres maquetes o prototips, mitjançant tècniques de texturitzat, pintura, aerografía i modelatge, aconseguint el realisme que requereix el teu projecte (maquetes envellides, habitatges o construcció d'edificis, ponts ...)

Aconseguim:
Reduir Temps i Despeses.
Erradicar Errors.
Rectificar i Corregir.
Millorar si es pot, el vostre projecte.

Aprofitem la formació de CNC d'un Mestre Industrial Soci de COPIVALLES, i podem posar així tot el nostre coneixement (Know How), experiència adquirida, i Tecnologia necessària, per poder aportar la solució més idònea, als vostres Projectes Industrials.

Per a estudiants:
Dissenyem i Imprimim en 3D així com assessorem als estudiants tant de Batxillerat com Universitaris perquè els vostres projectes, TDR (treball de recerca), TFG (treball fi de Grau) TFM (treball fi de Màster) ... siguin funcionals i reuneixin la qualitat i nivell d'exigència que requereix el vostre treball.

Et podem ajudar?Rambla Pompeu Fabra, 28 | 08100 Mollet del Vallès | t. 93 579 20 09 - 93 570 75 30 | info@copivalles.cat | www.copivalles.cat
© 2017, COPIVALLES, S.L.  |  Els nostres valors, la Professionalitat i la Innovació!!!
Back to content | Back to main menu